7.7.2023 14:52

Οπτικά Μυλωναδάκης | Γνωρίστε 2 κορυφαία brands

Visionario

Τα Visionario γεννήθηκαν με στόχο να φέρουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας και την ποιότητα σε προσιτή τιμή. Είναι ένα νέο και ανεξάρτητο brand για όσους αναζητούν στυλ και προσωπικότητα. Με προσοχή στην λεπτομέρεια και την άριστη ποιότητα, η μεγάλη ποικιλία προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ αισθητικής και άνεσης. Όλοι οι σκελετοί είναι φτιαγμένοι από ανακυκλώσιμα υλικά τα οποία είναι υποαλλεργικά για να ταιριάζουν και σε ευαίσθητες επιδερμίδες. Οι φακοί προστατεύουν 100% από την UVA και UVB ακτινοβολία ενώ παρέχουν καθαρή όραση για μεγίστη οπτική άνεση. Επίσης παρέχουν αντιανακλαστικές ιδιότητες για αύξηση της ευαισθησίας της αντίθεσης και μείωση της οπτικής κόπωσης.

 

Charlie Max

Τα Charlie Max είναι ένα brand με ισχυρή προσωπικότητα και ταυτότητα, φτιαγμένο για ανθρώπους που αγαπούν να εκφράζουν ελεύθερα τον τρόπο ζωής τους, που θέλουν να ξεχωρίσουν από το πλήθος. Το πνεύμα των Charlie Max είναι ακριβώς αυτό, ταυτίζεται με αυτούς που τα φορούν. Με αυτούς που αισθάνονται ελεύθεροι να πειραματιστούν και να καινοτομήσουν, όχι για να ακολουθήσουν ένα μονοπάτι που έχει ήδη χαραχθεί, άλλα να χαράξουν το δικό τους. Μια από τις κορυφαίες προτεραιότητες των Charlie Max είναι ο σχεδιασμός, η ποιότητα και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Επιλεγμένα υλικά μελετώνται και δουλεύονται από το αρχικό σχέδιο μέχρι το τελικό προϊόν περνώντας μέσα από 52 στάδια παραγωγικής διαδικασίας.

Στο σταυροδρόμι της οδού Ψυχάρη 11 στην καρδιά της πόλης

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ