14.8.2023 13:56

Νέα Φιάλη PRIME για οικιακή χρήση

H νέα φιάλη Prime διατίθεται στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Coral Gas καθώς και σε επιλεγμένα πρατήρια Shell & Avin

Η νέα φιάλη υγραερίου Prime της Coral Gas  φέρνει την επανάσταση στην αγορά και τα κάνει όλα τόσο απλά.

Πιο ελαφριά κατά 40% από τις κλασσικές φιάλες των 10kg που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά με μοντέρνα σχεδίαση που διευκολύνει πολύ τη χρήση της

Εργονομικές χειρολαβές όπου καλύπτονται από πλαστικό περίβλημα υψηλής ποιότητας.

Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένη βαλβίδα νέου τύπου που συνδέεται πάρα πολύ εύκολα και χωρίς εργαλεία με τον νέο ειδικό ρυθμιστή πίεσης.

Τριπλή ασφάλεια: Σύστημα περιορισμού ροής υγραερίου FLV, Σύστημα ρύθμισης της πίεσης στο εσωτερικό της φιάλης PRV, Σώμα από λεπτό στρώμα χάλυβα υψηλής αντοχής.

Ένδειξη στάθμης του υγραερίου μέσω του νέου ρυθμιστή πίεσης που μας επιτρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την αλλαγή της πριν αυτή αδειάσει! 

Με τεχνολογία NFC: Η φιάλη διαθέτει ειδικό microchip που επιτρέπει στον χρήστη αφού πρώτα το σαρώσει με το κινητό του, να συνδεθεί με ένα application, το CORAL GAS APP, που σου δίνει τη δυνατότητα να αντλήσεις πληροφορίες για τη φιάλη, να δεις τις οδηγίες χρήσης και ασφάλειας, να λάβεις μέρος σε διαγωνισμούς και να βρεις το κοντινότερο σημείο πώλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες για την φιάλη Prime δείτε το σχετικό βίντεοo στο επίσημο κανάλι της Coral Gas στο Yοutube.

Προσφορά με κάθε νέα φιάλη Prime ΔΩΡΟ ο ρυθμιστής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

Tags: Coral Gas

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ