16.11.2021 16:15

Κρατήστε τα φυτά ανθισμένα με αυτόματο πότισμα στις διακοπές σας

Έχετε φτιάξει έναν όμορφο κήπο και θέλετε να τον συντηρήσετε πάση θυσία. Το ζητούμενο λοιπόν, είναι να βρείτε τρόπο ακόμα και όταν εσείς δεν μπορείτε να περιποιηθείτε τον κήπο σας να ξέρετε ότι τα φυτά σας θα ποτίζονται σωστά και δρομολογημένα, παραμένοντας ανθισμένα και μυρωδάτα.

Το αυτόματο πότισμα γκαζόν είναι η λύση που ψάχνετε! Ο μηχανισμός του αποτελείται από πολλά συνδυαστικά μέρη, τα οποία μπορούν να προσφέρουν στον κήπο σας πότισμα σε κάθε φυτό, γλάστρα ή επιφάνεια ξεχωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες που έχουν και με την συχνότητα που πρέπει να ποτίζονται.

Πως θα ολοκληρώσετε τον εξοπλισμό σας και θα φύγετε ήσυχοι για τις διακοπές σας;

Αξιόπιστοι και ευέλικτοι προγραμματιστές ποτίσματος, που προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες, ώστε να ρυθμίζετε έτσι όπως θέλετε το πότισμά σας για όσο διάστημα χρειαστεί. Χωρίζονται σε μπαταρίας και ηλεκτρικούς έτσι ώστε να προσφέρουν στους χρήστες τους μία διαφορετική εξυπηρέτηση. Για παράδειγμα, ένας προγραμματιστής μπορεί να παραμείνει στον εξωτερικό χώρο, κοντά στα φυτά σας, ρυθμίζοντάς τον από εκεί. Μερικοί σας δίνουν την δυνατότητα να τους επεκτείνετε με ειδικούς μηχανισμούς, ακόμα και μέσα στο σπίτι σας, ώστε να τους ελέγχετε από εκεί.

Σημαντικός εξοπλισμός είναι επίσης οι ηλεκτροβάνες και οι εκτοξευτήρες. Οι πρώτες επιτρέπουν την ομαλή διέλευση των υγρών μέσα από τις σωληνώσεις και οι εκτοξευτήρες μαρτυρούν με την ένταση και την ποιότητα του ποτίσματος σε μία μεγάλη ή μικρή επιφάνεια. Δείτε τον εκτοξευτήρα HUNTER PSU-12A και τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά του.

Ευχαριστούμε πολύ το online κατάστημα Kouretas.gr για τις πληροφορίες του!

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ