14.11.2023 9:55

Εγκαίνια νέας συλλογής χειροποίητου κοσμήματος της Ελευθερίας Λυκοπάντη

Η ΜΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ σας προσκαλεί στις 19 και 20 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Χανδρή στη Χίο, σε μια εκλεκτή έκθεση κοσμημάτων, όπου θα παρουσιαστεί η νέα συλλογή της καταξιωμένης καλλιτέχνιδος και προέδρου της ΜΟΥΣΑΣ, Ελευθερίας Λυκοπάντη. Το άνοιγμα της έκθεσης έχει προγραμματιστεί για τις 19 Νοεμβρίου, από τις 17:30 έως τις 20:30. Επιπλέον, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την έκθεση από τις 10:00 έως τη 13:00 και από τις 17:30 έως τις 20:30.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν εκλεκτά κοσμήματα, που διατηρούν διαχρονική γοητεία, φτιαγμένα με ημιπολύτιμους λίθους, μαργαριτάρια, κοράλλια, φίλντισι, ασήμι και επιμεταλωμένο ατσάλι. Οι δημιουργίες αντανακλούν διαχρονικά μοτίβα και προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες. Η έκθεση της Ελευθερίας Λυκοπάντη στοχεύει στην προαγωγή και την ανάδειξη της τέχνης του χειροποίητου κοσμήματος μέσω μιας προσεκτικά σχεδιασμένης και μοναδικής συλλογής κοσμημάτων.

Κατα τη διάρκεια των εγκαινίων, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα φιλικό, ζεστό κεράσμα καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις στα πλαίσια της έκθεσης.

Η ΜΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ με λίγα λόγια: Η ΜΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ εκπροσωπείται κυρίως από το ομώνυμο Φεστιβάλ που αποτελεί έναν δυναμικό θεσμό πολιτιστικής προβολής, προωθώντας την ελληνική τέχνη και τον πολιτισμό σε διεθνές επίπεδο. Όμως η ΜΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ μέσα από τις υπόλοιπες πολυποίκιλες εκδηλώσεις της, με πρωταγωνίστρια κυρίως την πρωτοπόρα μοναδική ομάδα ΘΑΛίΑ για την Τρίτη Ηλικία, προσφέρει αφορμές και δυνατότητες για ενημέρωση, επιμόρφωση, δημιουργία και επικοινωνία.

Για περαιτέρω πληροφορίες: MusaHellenica@outlook.com.gr

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ