23.1.2024 12:26

Το «Παγκάκι» της Μαρίας Σαραντινούδη παρουσιάζεται στο Νεχώρι

Την παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Σαραντινούδη « Το Παγκάκι» θα φιλοξενήσει ο Π .Ε. Σύλλογος Νεοχωρίου Χίου « Άγιος Μηνάς» την Κυριακή 28/1/2024 στις 17:00 στην αίθουσα «Άγιος Νικόλας» στην πλατεία Πύργος στο Νεοχώρι.

Η παρουσίαση θα γίνει από την ίδια την εκπαιδευτικό – συγγραφέα και με τη βοήθεια της κ. Δήμητρας Σύκα Λεριώτη θα είναι βιωματική δηλαδή θα περιλαμβάνει μουσικοκινητικές δράσεις με παιδιά.

Το παγκάκι Συγγραφέας Μαρία Σαραντινούδη 

Πρόκειται για ένα παιδικό παραμύθι που πραγματεύεται το θέμα του διαζυγίου. 

Ζούμε σε μια εποχή που τα διαζύγια είναι συχνό φαινόμενο. Μέσα από αυτό το παραμύθι θίγεται το θέμα του διαζυγίου και οι επιπτώσεις που έχουν στην ψυχολογία ενός παιδιού. Ένα βιβλίο με το οποίο μπορούν να ταυτιστούν μικροί και μεγάλοι. Δεν είναι ταμπού να είσαι παιδί χωρισμένων γονιών, δεν είναι ταμπού να ζητήσεις βοήθεια από ειδικούς.

Το βιβλίο απευθύνεται σε όλα τα παιδιά από όλες τις μορφές οικογένειας, καθώς τονίζει τη σπουδαιότητα της έννοιας της οικογένειας είτε τα μέλη της ζουν στο ίδιο σπίτι, είτε σε διαφορετικό.

Ελληνοαγγλική έκδοση από τις εκδόσεις Άλφα Πι.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ