5.6.2024 9:25

Το «Μάνα Μητέρα Μαμά» πάει Καλλιμασιά

Το θεατρικό έργο "ΜΑΝΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΜΑ" του Γιώργου Διαλεγμένου, σε σκηνοθεσία Σταύρου Σπυράκη, θα παρουσιαστεί στην Καλλιμασιά. Η παράσταση θα γίνει στο Θέατρο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καλλιμασιάς, το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 20:00.

Το έργο, το οποίο αποτελεί μια κοινωνική σάτιρα, εξετάζει τις σχέσεις μεταξύ μητέρας και παιδιών σε ένα μικροαστικό περιβάλλον, εστιάζοντας στις δυναμικές που αναπτύσσονται μέσα στην οικογένεια. Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 16 ετών λόγω της φρασεολογίας του έργου και θα έχει εθελοντική συνεισφορά για την είσοδο​​.

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης περιλαμβάνουν τον ίδιο τον σκηνοθέτη, Σταύρο Σπυράκη, ο οποίος υποδύεται τον Σωτηράκη, καθώς και τις Φρίντα Παλαβίδη (Κυρά Φώτω), Ρένα Φλατσούση (Βαρβάρα), Ευαγγελία Μπιλιράκη (Μπέμπα) και Θέμη Κολλιάρο (Μεμάς). Το μακιγιάζ των ηθοποιών έχει αναλάβει το Τμήμα Αισθητικής και Μακιγιάζ του Εσπερινού ΕΠΑΛ Χίου​​.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ