6.4.2016 17:38

«Τίνος είνα’ το περιόλι τούτο που κρατούμεν’ όλοι;» στο Ομήρειο

ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΝ ΑΛΛΑΤΙΟΥ

Φανερά επηρεασμένος από το κλίμα της άνοιξης, με τα ανθισμένα λουλούδια και φυτά φαίνεται να είναι ο τίτλος της εκδήλωσης του Λέων Αλλάτιου « Τίνος είνα’ το περιόλι τούτο που κρατούμεν’ όλοι;», που θα πραγματοποιηθεί στο Ομήρειο το Σάββατο 16 Απριλίου. «Πρωταγωνιστής της καθιερωμένης ετήσιας εκδήλωσης θα είναι το τραγούδι που θα έχει ως θέμα του τα λουλούδια, τα φυτά, τους καρπούς. Παράλληλα θα υπάρχει και χορός που θα συνοδεύει τα τραγούδια ενώ φέτος θα συνεργαστούμε με την θεατρική ομάδα της Προόδου Καλλιμασιάς η οποία θα παρουσιάσει θεατρικά δρώμενα σχετιζόμενα με τις ιδιότητες των φυτών και των λουλουδιών», δήλωσε στον «π» η Έφη Μιχαλοπούλου που μαζί με τον Γιάννη Γριμπαμπή υπογράφουν την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης.

« Νομίζω ότι όσοι βρεθούν το βράδυ του Σαββάτου στο Ομήρειο θα μαγευτούν από τον σπουδαίο καλλιτέχνη της παραδοσιακής μουσικής Παναγιώτη Λάλεζα και θα απολαύσουν μια υπέροχη μουσικοχορευτική και θεατρική παράσταση», είπε η Έφη καλώντας το Χιώτικο κοινό να δώσει το παρόν στην εκδήλωση του Λέων Αλλάτιου.

Τα κείμενα της παράστασης γράφτηκαν από τους Γιάννη Κολλιάρο, Θοδωρή Κουκιά, Ευαγγελία Σωτηράκη και Σοφία Τοπαλίδου ενώ η κεντρική ιδέα της εκδήλωσης ανήκει στον Γιάννη Γριμπαμπή.

Στην εκδήλωση τραγουδιού οι : Παναγιώτης Λάλεζας και Μαριάνθη Λιουδάκη ενώ παίζουν οι Χιώτες μουσικοί :Γ. Αυγουστίδης, Μ. Αυγουστίδης, Μ . Κλαπάκης και Α. Καλιούρης. Συμμετέχει η θεατρική ομάδα της «Προόδου Καλλιμασιάς».

Ώρα έναρξης:20:00

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ