3.3.2016 14:11

Θεραπεία Συναισθηματικού Πόνου στη Χίο.

Ένα διήμερο αφιερωμένο στην θεραπεία συναισθηματικού πόνου θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο στο ξενοδοχείο «Χανδρής» από την ψυχολόγο- ψυχοθεραπεύτρια και πιστοποιημένη σύμβουλο Expansion Method Γιάννα Φαφαλιού και τον ολιστικό θεραπευτή Αθανάσιο Λυμπεριάδη(πιστοποιημένος σύμβουλος Expansion Method).

Οι συμμετέχοντες υπό την καθοδήγηση  των θεραπευτών θα έχουν την ευκαιρία να απελευθερώσουν τον πυρήνα του συναισθηματικού πόνου, να μάθουν τα μυστικά των ασθενειών και να τα ξεκλειδώσουν και τέλος να νοιώσουν άμεση συναισθηματική ανακούφιση. 
Με τη βοήθεια της σύγχρονης Ψυχολογίας αλλά και της επαναστατικής Expansion Method, θα αναζητήσουν απαντήσεις και θα βιώσουν την  συναισθηματική ενδυνάμωση και  απελευθέρωση του συναισθηματικού πόνου που κουβαλούν.
Η Expansion Method είναι η επαναστατική ελληνική μέθοδος άμεσης συναισθηματικής ενδυνάμωσης, που καταφέρνει σε μικρό χρονικό διάστημα να βελτιώσει τη ζωή και την καθημερινότητα απελευθερώνοντας μόνιμα τα τοξικά συναισθήματα.

Όσοι εσάς επιθυμείτε να συμμετάσχετε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλ: 6987-980307.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ