2.2.2024 11:38

«Τα παραμύθια της Νενέκας Χατζερηνιώς-παραμύθια απ’ απέναντι»

Αφήγηση παραμυθιών στο Μουσείο Μαστίχας Χίου

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή την περιοδική έκθεση «απέναντι», οργανώνει την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 (ώρα 11:00), την αφήγηση μικρασιατικών παραμυθιών «Τα παραμύθια της Νενέκας Χατζερηνιώς-παραμύθια απ’ απέναντι», για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, την στο Μουσείο Μαστίχας Χίου. 

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακά μικρασιατικά παραμύθια που θα τους αφηγηθεί η Ανεζούλα Κατσιμπίρη, με τη μουσική συνοδεία της Θεοδώρας Παπαδοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι η περιοδική έκθεση «απέναντι» παρουσιάζεται στο Μουσείο Μαστίχας Χίου (28.7.2022-31.3.2024) στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τη Μικρασιατική Καταστροφή και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος (Ο.Π.Σ.Ε.). 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη κράτηση θέσης. 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22710 72212 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ