23.5.2022 15:21

«Συναντήσεις Εικαστικών» από την Φωτογραφική Λέσχη Χίου

Η Φωτογραφική Λέσχη Χίου σε συνεργασία με 12 εικαστικούς σας καλεί στα εγκαίνια της έκθεσης «Συναντήσεις Εικαστικών» στην οδό Κοντογιάννη 7 στις 26 Μαΐου 2022 ημέρα Πέμπτη στις 19:00.
Η πρώτη σειρά συναντήσεων από 26 Μαΐου έως και 17 Ιουνίου αποτελούν απόρροια μιας γόνιμης προσπάθειας να ανοίξει ένας διάλογος μεταξύ φωτογράφων και εικαστικών. Οι εικαστικοί που ζουν ή εργάζονται στη Χίο ενώνουν την καλλιτεχνική τους ευαισθησία φέρνοντας πιο κοντά στο καλλιτεχνικό έργο το φιλότεχνο κοινό.
Στόχος της έκθεσης είναι το κοινό να γνωρίσει από κοντά τα έργα των εικαστικών και η Φωτογραφική Λέσχη να κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα: να ενώσει τις δυνάμεις της, με εικαστικούς από το χώρο της γλυπτικής και ζωγραφικής.
Συμμετέχουν οι Εύα Δημητριάδου, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Μαρία –Μελουζίν Κασαπίδου, Πασχαλιά Κεραφιάδου, Σταυρούλα Κωστάκου, Ηλίας Λυκουρίνας, Ματίνα Μαυρονικόλα, Margot, Νίκος Σούττης, Αλεξάνδρα Στραβοράβδη, Γιώργος Τσορβάς, Εβης Χρήστου.

Καλλιτεχνικός σύμβουλος είναι ο Άκης Κόκκινος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και στο χώρο θα τηρηθούν όλα απαραίτητα μέτρα όπως προβλέπει ο νόμος για την υγεία και ασφάλεια του κοινού.

Ωράριο έκθεσης: Δευτ - Τετ - Παρ - Κυρ. 7-10 μμ.

Την έκθεση επιμελούνται o Γιάννης Βούλγαρης και η Άννα Φιλίππου από την Φωτογραφική Λέσχη Χίου με τη συνεργασία των συμμετεχόντων.

Ευχαριστούμε την ομάδα του Έντυπου Γιάννης Σαλιάρης & Αντώνης Ι. Ζαννίκος για την υλοποίηση και χορηγία της οπτικής επικοινωνίας (αφίσες - προσκλήσεις - Banner κλπ).

Μετά το πέρας της πρώτης έκθεσης, θα ακολουθήσει η 2η συνάντηση εικαστικών, με την συμμετοχή 14 εικαστικών, το διάστημα 23 Ιουνίου με 15 Ιουλίου 2022.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ