Πολιτισμός

15/11/18 12:35

τελ. ενημ.: 15/11/18 12:36

Στο Κορδελιό ο Προοδευτικός Όμιλος Λαγκάδας & ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκιάδας

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στο ελληνικό τραγούδι θα πραγματοποιήσουν από κοινού ο Προοδευτικός Όμιλος Λαγκάδας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκιάδας στο Κορδελιό.

Η εκδήλωση γίνεται ύστερα από  πρόσκληση  που έλαβαν οι δύο σύλλογοι από τη Δημοτική Χορωδία Κορδελιού και τον Διοικητικό Διευθυντή της κοIsmailErkan, για  να παρουσιάσουν με τις χορωδίες και τα χορευτικά τους συγκροτήματα ένα αφιέρωμα στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι.

Η εκδήλωση  θα παρουσιαστεί στο DenizBaykalCulturMerkezi, στο Κορδελιό το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 20;00 και εκτός από τους δύο διοργανωτές συλλόγους συμμετέχουν με τα χορευτικά τους τμήματα ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Καρδαμύλων και ο Μορφωτικός Σύλλογος Πυργίου.

Η προετοιμασία των χορωδιακών και χορευτικών τμημάτων ανήκει στη  μουσικό Νεκταρία Μπουκιστιάνου και στον  χοροδιδάσκαλο Δημήτρη Κασμά  . Οι χορωδίες και τα χορευτικά θα πλαισιωθούν από ορχήστρα με Χιώτες μουσικούς.

Θα παρουσιαστούν πασίγνωστα ελληνικά τραγούδια όπως Φραγκοσυριανή, Τα παιδιά του Πειραιά, Ζορμπάς , Σήκω χόρεψε Συρτάκι κ.α.

Η όλη αποστολή είναι ανοικτή προς το Χιώτικό Κοινό καθώς μπορούν να ταξιδέψουν μαζί με τους συλλόγους όσοι ενδιαφέρονται και για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο ΑίποςTravelκαι στα τηλ : 22710 29607.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση