11.5.2016 16:26

Στις αρχές Σεπτέμβρη το «2ο Φεστιβάλ Χορών στο νησί της Μαστίχας»

Στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο νησί μας το «2ο Φεστιβάλ Χορών στο νησί της Μαστίχας» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Διατήρησης της Πολιτιστικής Κληρονομίας «Χίοι εν Χορώ»  σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Πλέγμα».

Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει σεμινάρια χορών της Χίου, εκδρομές στα Μαστιχοχώρια και στα γραφικά σοκάκια των ξακουστών χωριών,  οινοποσία στις τοπικές ποικιλίες, βουτιές στα καταγάλανα νερά της Χίου καθώς και παραστάσεις από εξαιρετικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα .

Τα χορευτικά που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να έρθουν στη Χίο ακτοπλοϊκώς από το λιμάνι του Πειραιά και της Καβάλας και των ενδιάμεσων νησιών καθώς και αεροπορικώς.  Η διαμονή θα πραγματοποιηθεί στον Καρφά και στον Βροντάδο ενώ οι αιτήσεις συμμετοχής είναι ανοιχτές για τα χορευτικά συγκροτήματα που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν έως εξαντλήσεως των περιορισμένων θέσεων. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το  www.dancechios.gr  ή να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες εδώ:  dancechiosgr@gmail.com ή 6976187007

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ