23.2.2017 9:52

Στην Κ. Μαρτάκη η μπαγκέτα της μαέστρου

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΧΙΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ Η Ε. ΛΥΚΟΠΑΝΤΗ

Η νηπιαγωγός Κατερίνα Μαρτάκη παραλαμβάνει τη μπαγκέτα  από τα χέρια της Ελευθερίας Λυκοπάντη και αναλαμβάνει την δύσκολη αλλά ωραία θέση της μαέστρου της Χορωδίας Χίου. Με σπουδές στη μουσική και το τραγούδι είναι το άτομο που επέλεξε και εμπιστεύεται η Ελευθερία για να συνεχίσει και να εμπλουτίσει  τη δράση της ιστορικής χορωδίας  Έχει  καταθέσει την ταυτότητα, έχει αποδείξει την αξία της και δίκαια αναλαμβάνει τη δύσκολη αποστολή να σταθεί στη θέση της προκατόχου της και να συνεχίσει το έργο στα υψηλά  standard που το παρέλαβε.

Η νέα μαέστρος είναι νηπιαγωγός στο 5ο νηπιαγωγείο του Βαρβασίου, έχει πτυχία σπουδών στο πιάνο και το τραγούδι, αλλά κυρίως είναι μαθήτρια της Ελευθερίας και συνεργάτης της πολλά χρόνια στη χορωδία. Η πρώην πλέον μαέστρος την περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη και δηλώνει ότι θα είναι δίπλα της πολύτιμος βοηθός και συνειδητός συνεργάτης.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ