4.4.2016 13:12

Σήμερα στο X FACTOR οι NUEVO

ΧΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ TALENT SHOW

OI NUEVO, το χιώτικο συγκρότημα το οποίο τα καλοκαίρια ειδικά έχουμε κατ επανάληψη, απολαύσει στις νυχτερινές μας εξόδους σε κάποια καταστήματα της παραλίας και που δειλά κάνουν τα πρώτα τους βήματα ανοίγοντας και συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών, πέφτουν στα βαθιά, δοκιμάζοντας τη συμμετοχή τους στο μεγαλύτερο μουσικό Talent Show της χώρας, το x- factor.

Σήμερα το βράδυ στις 10.00 οι Nuevo, o Νίκος Ισίδωρος, o Αντώνης Ζαβέλης, o Βαγγέλης Κουμελάς, o Γιάννης Πλείανθος  και η Κωνσταντίνα Πρέντζα θα βρεθούν επί σκηνής κι όλοι εμείς μπορούμε να τους απολαύσουμε στον ΣΚΑΙ.

Η συμμετοχή

Ο δρόμος είναι μακρύς για το νεανικό συγκρότημα που συμμετείχε στη Θεσσαλονίκη, στο precasting, του Show όπου συμμετείχαν περίπου 1500 άτομα και πήραν το εισιτήριο για τις live auditions 30-50 περίπου. Αυτούς θα δούμε σήμερα το βράδυ στον ΣΚΑΙ κι ανάμεσα σε αυτούς είναι και οι NUEVO.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ