14.1.2016 10:06

Ψηφιακός στόχος για τον Σύλλογο της Βολισσού

Ένα πράσινο χάρτινο καραβάκι στο πιάτο του καθενός στην ταβέρνα «Για ουζάκι», σύμβολο ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο σε πιο ήρεμα ύδατα για όλο τον κόσμο, υποδέχονταν μέλη και φίλους του Συλλόγου Βολισσού «Όμηρος» στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Οι Βολισσιανοί ανταποκρίθηκαν μαζικά, καθώς είδαν τη χρονιά που πέρασε τη διοίκηση του Συλλόγου τους να ανοίγεται σε νέες δράσεις, με αποκορύφωμα τη διοργάνωση της εικαστικής έκθεσης με έργα του Ν. Γιαλούρη, τη συντήρηση και λειτουργία των τριών βρυσών του χωριού, καθώς και τη δημιουργία θεατρικής ομάδας, με στόχο πριν το καλοκαίρι να ανεβάσει την πρώτη της παράσταση.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Μιχ. Ζαρταλούδης, ζήτησε την ακόμα πιο θερμή υποστήριξη των μελών και ανακοίνωσε την πρόθεση της διοίκησης να δημιουργήσει ιστοσελίδα για τη Βολισσό, η οποία θα λειτουργήσει και ως ιστορικό αρχείο. «Με τη συλλογή και ψηφιοποίηση του υλικού που υπάρχει ήδη και από αυτό που μπορεί να διαθέσει ο καθένας μας», ανέφερε.

Τυχερή της εκδήλωσης μια πρόσφατη Βολισσιανή, η πρεσβυτέρα Μαρία – Ελένη, η οποία παρέλαβε τον πίνακα ζωγραφικής, προσφορά της Ελ. Φαφαλιού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ