1.3.2017 11:24

Πρόσκληση στα πολιτιστικά σωματεία από τους Νίκο Φράσκο και Γιώργη Μαστοράκη

Ο Νίκος Φράσκος και ο Γιώργος Μαστοράκης εκπροσωπούν με συνέπεια τα πολιτιστικά σωματεία του Δήμου Χίου στο διοικητικό συμβούλιο του Ομηρείου. Ανήσυχα πνεύματα πάντα, δεν χρησιμοποιούν την ιδιότητα τους ως δεδομένο φέουδο, αλλά προσπαθούν να είναι ωφέλιμοι και παραγωγικοί σε αγαστή συνεργασία με τους φορείς και τα πρόσωπα που τους έχουν εξουσιοδοτήσει να τους  εκπροσωπούν.

Επαφές

Κατά τακτά χρονικά διαστήματα προσπαθούν να ενημερώνουν τους φορείς για τα θέματα που τους αφορούν, να ανταλλάσουν απόψεις και να καταγράφουν θέσεις, προβλήματα και προτάσεις που πρέπει να προωθήσουν στο συμβούλιο του Ομηρείου.

Συνάντηση εργασίας

Με αυτό το δεδομένο  και με δική τους πρωτοβουλία καλούν τους εκπροσώπους των πολιτιστικών φορέων που τους έχουν αναθέσει την αντιπροσώπευση τους σε συνάντηση εργασίας  για συζήτηση κι ανταλλαγή απόψεων για θέματα που απασχολούν τα πολιτιστικά σωματεία του Δήμου. Ταυτόχρονα θα θέσουν επί τάπητος και το θέμα της  επικαιροποίησης ή επιλογής των εκπροσώπων των φορέων στο διοικητικό συμβούλιου του Ομηρείου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο κυλικείο του Ομηρείου αύριο Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 στις 19:00.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ