8.6.2021 14:27

Πολιτιστικό καλοκαίρι με... Χιώτες καλλιτέχνες

Πολιτιστικό καλοκαίρι για τα 200 χρόνια Ελληνικής Επανάστασης

Πρόσκληση σε όλους τους καλλιτέχνες του νησιού απηύθηνε ο Δήμος Χίου προκειμένου να ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για το πολιτιστικό καλοκαίρι στο νησί.

Δεδομένων των πρωτόγνωρων συνθηκών που βίωσαν οι επαγγελματίες και μη καλλιτέχνες, ο Δήμος θέλησε να σταθεί δίπλα τους διοργανώνοντας μια σειρά εκδηλώσεων τιμώντας παράλληλα τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Σε δηλώσεις της η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου, Μ. Παππά ανέφερε ότι ο Δήμος βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο:

«Εμείς αυτή την στιγμή είμαστε σε φάση σχεδιασμού των εκδηλώσεων. Είμαστε και σε μια ιδιαίτερη χρονιά διότι πρέπει να τιμήσουμε την παλιγγενεσία. Το καλοκαίρι φέτος θα έχει μεγάλη δόση από την ιστορία μας».

Παράλληλα ο Δήμος Χίου θα συμμετάσχει και στις γιορτές πόλεων σε συνεργασία με την Επιτροπή «Ελλάδα ‘21».

Στόχος του Δήμου είναι οι Χιώτες καλλιτέχνες να συσπειρωθούν ώστε να δημιουργήσουν ένα πολιτιστικό καλοκαίρι, μια ανάσα με άρωμα ιστορίας.

Παρακάτω η ανακοίνωση του Δήμου Χίου:

«Ο Δήμος Χίου στο πλαίσιο διοργάνωσης των εκδηλώσεων για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021, επιθυμεί να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα μουσικές εκδηλώσεις, δίνοντας προτεραιότητα στους καλλιτέχνες του νησιού μας.

Δεδομένης της δύσκολης κατάστασης που επέφερε η πανδημία, κατανοούμε ότι η διαδικασία προετοιμασίας ήταν αδύνατη τους προηγούμενους μήνες, ωστόσο, θα ήταν μεγάλη μας χαρά να μας ενημερώσετε σε περίπτωση που θέλατε να λάβετε μέρος στις εκδηλώσεις.

Καλούμε, λοιπόν, όλους τους καλλιτέχνες του νησιού μας  που επιθυμούν  να ενημερωθούν περισσότερο για τις δράσεις  ή να λάβουν μέρος στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021 να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Χίου (τηλ. επικοινωνίας 2271350873, email: press@chios.gov.gr) μέχρι τις 16 Ιουνίου».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ