15.6.2018 14:34

Πλήθος κόσμου στην τελετή λήξης των μαθημάτων του Κουκουνάρειου

Η χαρά και η ικανοποίηση ήταν ζωγραφισμένες στο πρόσωπο του π. Βασίλειου Φιλιππάκη, που χθες το απόγευμα, φανερά συγκινημένος  έβλεπε το  «άλλο του τέκνο», όπως ο ίδιος αποκαλεί το Κουκουνάρειο, να είναι κατάμεστο από παιδιά, υπερήφανους γονείς και φίλους, οι οποίοι κατέκλυσαν από νωρίς το «Κουκουνάρειο Πνευματικό Κέντρο», για να παρακολουθήσουν με χαρά τους μαθητές  να παρουσιάζουν τα όσα έμαθαν κατά τη διάρκεια του έτους.

«Περάσαμε όλοι μαζί με τους αγαπητούς και ακούραστους συνεργάτες μου και επιμορφωτές, ώρες ατελείωτες, προσφέροντας εις την Διακονία της Εκκλησίας  μας, όπως άλλοτε έχω ξαναπεί και θα το λέω, ανιδιοτελώς. Με μεγάλη του χαρά και ικανοποίηση στη Γαλλική γλώσσα ολοκλήρωσαν φέτος τις σπουδές τους 3 από τους μαθητές που  έλαβαν το δίπλωμα  του Α2 επίπεδου. Επίσης  την προηγούμενη χρονιά 2016 – 2017 διακρίθηκαν και άλλοι 8 μαθητές στα Ισπανικά και Ιταλικά», ανέφερε συγκινημένος ο π. Βασίλειος Φιλιππάκης. Κλείνοντας υποσχέθηκε ότι με την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα προστεθούν ακόμα τρία  καινούργια εργαστήρια.

Φέτος στο Κουκουνάρειο φοίτησαν 313 συνολικά μαθητές και λειτούργησαν 45 τμήματα. Στόχος όπως τόνισε  π. Βασίλειος είναι από το Σεπτέμβριο τα τμήματα να ξεπεράσουν τα 50.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ