28.11.2016 10:22

Το πιο ευαίσθητο bazaar

Τα χαμόγελα, οι χαρούμενες φωνές των παιδιών και η μουσική έδωσαν τον τόνο των εγκαινίων του Χριστουγεννιάτικου bazaar του Εργαστηρίου ΑμεΑ Χίου σε περίπτερο της πλατείας Βουνακίου. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 31 Δεκεμβρίου  τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι υπεύθυνες του εργαστηρίου Μαρκέλλα Αγιασμάτη και Ελένη Ποδιά  καλούν τον κόσμο να  ενισχύσει τη λειτουργία του Εργαστηρίου και να στηρίξει την προσπάθεια προσφοράς ποιότητας ζωής στα μέλη και τις οικογένειες τους.

«Καλούμε τον κόσμο να αγοράσει τις χειροποίητες δημιουργίες των παιδιών που είναι φτιαγμένες με αγάπη, καλή διάθεση και εκπέμπουν θετική αύρα. Υπάρχει ποικιλία προϊόντων σε προσιτές τιμές. Κάθε χρόνο ανανεώνουμε τα προϊόντα μας, με συμβολικά και επίκαιρα δώρα. Θα ανοίξουμε και τις Κυριακές που θα λειτουργεί η αγορά», δηλώνουν οι άνθρωποι που διδάσκουν δεξιότητες στα παιδιά.

Η παρουσίαση θα γίνει ακόμη πιο ευχάριστη  με τα  events τα οποία διοργανώνει ο Δήμος μετά από τις 27 Δεκέμβρη.

«Θα παίξουν για εμάς Καραγκιόζη, θα παρουσιάσουν ένα δραματοποιημένο παραμύθι, πολλά μουσικά δρώμενα και θα διοργανώσουν Εργαστήριο κατασκευών μπουκέτων. Οι δράσεις είναι πολλές, ευρηματικές και θα κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου», προσθέτουν.

Γενέθλια

Την παράσταση έκλεψε η έκπληξη που έκαναν τα παιδιά σε συμμαθήτρια τους, η οποία είχε γενέθλια. Μετά τα εγκαίνια της εκδήλωσης της πρόσφεραν μια τούρτα την οποία είχαν φτιάξει τα ίδια και τη βοήθησαν να σβήσει τα κεράκια ψάλλοντας όλα μαζί τη γνωστή ευχή.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ