15.10.2021 15:10

«Ούριος Άνεμος» στα πολιτιστικά δρώμενα της Χίου

Ξεκίνησαν τα εργαστήρια για την παράσταση «Οι Ηλίθιοι» του Νιλ Σάιμον

Τη θεατρική ομάδα «Ούριο Άνεμο» του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέριμνας Εργαζομένων Λιμενικού Σώματος παρουσίασαν σta τοπικά Μ.Μ.Ε. ο Πρόεδρος του συνδέσμου Βασίλης Δημητριάδης και μέλος του συνδέσμου, Μ. Στουπάκης.

Η διαφορά της συγκεκριμένης θεατρικής ομάδας είναι ότι έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και σκοπός της είναι η συνεισφορά σε άλλες κοινωνικές ομάδες,  συλλόγους που χρήζουν οικονομικής στήριξης ή άλλης βοήθειας.

Ο δημιουργός της θεατρικής ομάδας, Β. Δημητριάδης ανέφερε ότι η ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει θεατρικά εργαστήρια από τις 8 Οκτωβρίου προκειμένου να ανεβάσουν την πρώτη τους παράσταση με τίτλο «Οι Ηλίθιοι» του Νιλ Σάιμον. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο ίδιος ο κ. Δημητριάδης και στόχος είναι μέσα από την αλληγορική κωμωδία να περάσει μηνύματα στους θεατρόφιλους.

Ο κ. Στουπάκης πρόσθεσε ότι είχε σημασία με την ιδιότητα τους ως λιμενικοί να μοιραστούν από κοινού την αγάπη τους για το θέατρο προσφέροντας ταυτόχρονα για το κοινό καλό.

Τέλος έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι μικροί και μεγάλοι να λάβουν μέρος στη θεατρική παράσταση χωρίς απαραίτητα να ανήκουν στο Λιμενικό Σώμα.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ