4.10.2021 17:33

Ονειρεμένο σεργιάνι στον Κάμπο από τη Δ.Κ. Καρδαμύλων και το «Περιπατείν»

Ο Τομέας Πολιτισμού της Δημοτικής Κοινότητας Καρδαμύλων και ο Περιπατητικός Φυσιολατρικός Πολιτιστικός Σύλλογος Χίου «Περιπατείν» διοργάνωσαν και πραγματοποίησαν περίπατο στον Κάμπο της Χίου, στα πλαίσια της συνεργασίας και αδελφοποίησης των δύο φορέων. 

Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτισμού της Δ.Κ. Καρδαμύλων, κα. Δώρα Σαββοπούλου με ανακοίνωσή της ευχαριστεί εγκάρδια, ολόψυχα και ειλικρινά όλους τους συμμετέχοντες για το ωραίο σεργιάνι, στο οποίο συμμετείχαν και γνώρισαν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον στην ιστορία και τον πολιτισμό αυτής της περιοχής. 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου «Περιπατείν», κ. Μ. Κλούβας καλωσόρισε τους εκδρομείς των Καρδαμύλων και παρουσίασε τη δράση του Συλλόγου στην ιστορία του Κάμπου, προτείνοντας και την αδελφοποίηση των 2 φορέων. Στους περιπατητές προσφέρθηκαν χυμοί «Κάμπος Χίου».

«Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την ικανότατη και ακούραστη εκπρόσωπο του Τομέα Πολιτισμού, Δώρα Σαββοπούλου, τους Μανώλη Νέο, Λία Φόρου, Χριστίνα Γαλάτουλα, Αλέξη Τσαρδάκα, Στέφανο Παλιό, Φίλιππο Μπενοβία και Βαγγέλη Ξύδα που μας άνοιξαν τα αρχοντικά τους, μας φιλοξένησαν και κμας κέρασαν με όλα τα καλούδια της ψυχής και των γνώσεών τους. Να τους έχει καλά ο Θεός», ανέφερε ο κ. Κλούβας. 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ