4.3.2019 10:11

Οι «ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ» παρουσιάζουν το θεατρικό έργο «Βίκτορ»

Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαρτίου η θεατρική ομάδα «ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ» παρουσιάζει, στο Ομήρειο στις 20:30, το θεατρικό έργο του Rose Vitrac με τίτλο «Βίκτορ».

Στον ρόλο του Βίκτορ ο Ηλίας Σγουραλής, ενώ συμμετέχουν και οι Αντ. Λευιτικός, Ειρ. Κρεατσούλα, Δ. Τουρλιώη, Δ. Μπαχάς, Ειρ. Τσίχλα, Μ. Βαμβακούση, Γ. Μανίκα, Μ. Λεγάτου, Γ. Κερμπάτσος. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Γ. Παυλιδάκης με τη βοήθεια της Μ. Μάμμα, τα σκηνικά είναι δια χειρός Ν. Σαλλιάρη και τις χορογραφίες επιμελείται η Μ. Μελά.

Λίγα λόγια για το έργο :

Ο Βίκτορ είναι μόλις 9 χρονών, παρόλα αυτά πιο ώριμος, ασυμβίβαστος και ευαίσθητος από τον περίγυρο του. Μέσα σε μια νύχτα θα αποκαλύψει τη σκληρή εικόνα μιας συμβατικής ζωής μέσα σε ένα σπίτι και περιβάλλον, στο οποίο ασφυκτιά, διαλύοντας τα πάντα γύρω του.  Μια παράσταση για τις καλά κρυμμένες ιστορίες και τις σκοτεινές πλευρές μιας καθόλα αστικής οικογένειας. Ο Ροζέ Βιτράκ με το έργο αυτό παραμορφώνει τις ενδοοικογενειακές σχέσεις ,σατιρίζει τις κοινωνικές αντιθέσεις και το μύθο της παιδικής ηλικίας δημιουργώντας την αίσθηση του απρόσμενου όπως συμβαίνει στα γεγονότα της ζωής. Ένα υπερρεαλιστικό έργο για μια απόλυτα ρεαλιστική ζωή. Ένα παιδί τολμάει να σπάσει τις συμβάσεις… ο Βίκτορ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ