18.5.2016 16:05

Οι νικητές του λογοτεχνικού διαγωνισμού του «Φάρου»

Τρεις μαθητές από το 1ο ΓΕΛ Χίου, το ΓΕ.Λ. Καρδαμύλων, το 2ο ΓΕ.Λ. Χίου, είναι φετινοί νικητές του λογοτεχνικού διαγωνισμού του «Φάρου» Βαρβασίου που πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαρτίου, με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου (Τομέας Σχολικών Δραστηριοτήτων Χίου), στις εγκαταστάσεις του Γενικού Λυκείου Καλλιμασιάς,

Αναλυτικά

1ο Βραβείο

Αγγελική Ξηνταριανού-Καρατζά

1ο ΓΕ.Λ. Χίου

2ο Βραβείο

Ισιδώρα Μακρινού

ΓΕ.Λ. Καρδαμύλων

3ο Βραβείο

Μπουλαζέρη Ερατώ

2ο ΓΕ.Λ. Χίου

 

Την Επιτροπή Αξιολόγησης αποτέλεσαν οι φιλόλογοι: Δρίτσα Αγγελική, Γεωργούλη Ειρήνη, Πελεκούδα Ελένη, Καλαϊτζή Μαριάνθη, εκπαιδευτικοί  που υπηρετούν κατά το τρέχον σχολικό έτος στο ΓΕ.Λ. Καλλιμασιάς, όπου μετέβησαν μαθητές και μαθήτριες της Β΄ Λυκείου από σχολεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου.

 «Mε την ευχή, λοιπόν, αυτού του είδους οι ευκαιρίες να πληθαίνουν για να ωφελούν πολυεπίπεδα το μαθητόκοσμο, συγχαίρουμε θερμά τις μαθήτριες που βραβεύθηκαν, ευχαριστώντας, παράλληλα, για την ουσιαστική συνεργασία, τον πρόεδρο και το Δ.Σ.  του Μορφωτικού Συνδέσμου Βαρβασίου Χίου-Βιβλιοθήκης «Ο ΦΑΡΟΣ», καθώς και την Επιτροπή αξιολόγησης του διαγωνισμού, τη Διευθύντρια και το Σύλλογο των εκπαιδευτικών του ΓΕ.Λ. Καλλιμασιάς, όπου πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου. 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ