24.6.2016 11:10

Ο Γιάννης Νικολάου αύριο «θα μείνει» Οδύσσεια παρουσιάζοντας τραγούδια από το νέο CD «Εγώ θα μείνω εδώ»

Πρωτοπόρος, ιδιαίτερος και πολύ αγαπητός στο κοινό, έχει πειραματιστεί με όλα τα είδη της μουσικής και  μας έχει χαρίσει ανεπανάληπτα τραγούδια. Ο Λαθρεπιβάτης Γιάννης Νικολάου θα παρουσιάσει αύριο στην Οδύσσεια τραγούδια από το νέο του CD με τίτλο «Εγώ θα μείνω εδώ» και μίλησε στον «π» για την πορεία του στη μουσική,  για το συγκρότημα  «Λαθρεπιβάτες» που συνυπήρξε με τον δικό μας Παντελή Θαλασσινό, για τις συνεργασίες του με τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου και για τα τραγούδια που έχει γράψει ο ίδιος και τον χαρακτηρίζουν.

Ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης σας παραθέτουμε σήμερα  ενώ ολόκληρη η συνέντευξη του Γιάννη Νικολάου θα δημοσιευθεί στην έντυπη έκδοση του «π» την Δευτέρα 27 Ιουνίου.

 

Ερωτ: Το Σαββατοκύριακο θα βρεθείτε στη Χίο και στην Οδύσσεια ως επίσημος καλεσμένος του Σιδερή Χαλλιορή ,ενός ανθρώπου που αγαπάει πολύ το ελληνικό τραγούδι και την μουσική γενικότερα. Έχετε επισκεφτεί ξανά το νησί της Χίου;

Απ: Το Σάββατο  25 Ιουνίου θα είμαι στην αγαπημένη μου Οδύσσεια που τα τελευταία χρόνια συχνά επισκέπτομαι. Άλλωστε και λόγω της καταγωγής του Παντελή ερχόμαστε συχνά παλαιότερα  και ως Λαθρεπιβάτες. Η μυροβόλος Χίος έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Ο αγαπημένος φίλος ο Σιδερής είναι άνθρωπος με όραμα ,υπέρμαχος της τέχνης καθώς είναι γιος του  Χιώτη ποιητή Χαλιορή  αλλά και άνθρωπος δοτικός και φιλόξενος.

Ερωτ: Υπάρχει στα σκαριά κάποιο νέο CD;    

Απ: Το νέο μου cd που θα κυκλοφορήσει όπου νάναι λέγεται «Έγώ θα μείνω εδώ»

Μερικά από τα τραγούδια θα ακουστούν στην Οδύσσεια το Σάββατο

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ