3.2.2017 16:59

Μαθήματα τραγουδιού από το ΑΡΤΙΟΝ

 

Οι περισσότεροι εξ αυτών τραγουδούν ερασιτεχνικά και για το κέφι τους. Αγαπούν τη μουσική και το τραγούδι και προσπαθούν μέσα από τις μουσικές τους παραστάσεις να μεταδώσουν την αγάπη τους και στο κοινό. Ο λόγος για τα μέλη και τους φίλους του «ΑΡΤΙΟΝ» που αποφάσισαν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στο τραγούδι, θητεύοντας δίπλα στον πλέον καταξιωμένο τραγουδιστή και δάσκαλο βυζαντινής μουσικής Δημήτρη Λιούντρη.

Στα μαθήματα οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν τρόπους ερμηνείας και σκηνικής παρουσίας, θα μάθουν να κρατούν το μικρόφωνο, να τοποθετούν σωστά τη φωνή τους και να διακρίνουν το ύφος του κάθε τραγουδιού. Παράλληλα θα τους δοθεί η ευκαιρία να υλοποιήσουν στην πράξη μέσα από τις μουσικοχορευτικές παραστάσεις του «ΑΡΤΙΟΝ» όλα όσα διδάχθηκαν από τον έμπειρο καλλιτέχνη Δημήτρη Λιούντρη.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στις 20:00 στο ξενοδοχείο Ελληνικό Κάστρο.         

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την πρόεδρο του ΑΡΤΙΟΝ Βάσω Κρητάκη στο τηλ  693 721 4208 και στο Ε-mail : artion.chios2013@gmail.com    

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ