11.7.2016 13:35

Μακραμέ ή κομποδετική από το ΑΡΤΙΟΝ

Μετά την επιτυχία των δυο κύκλων- σεμιναρίων κοσμημάτων με τη χρήση νημάτων (χωρίς τη χρήση αργαλειού ή άλλων αντικειμένων), ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΄΄ΑΡΤΙΟΝ΄΄ διοργανώνει και πάλι νέους  καλοκαιρινούς κύκλους,  της τεχνικής αυτής γνωστής με τον όρο μακραμέ ή κομποδετική.

Η εισηγήτρια- εκπαιδεύτρια κα. Αγγελική Ζάχου, εξειδικευμένη στην τεχνική αυτή, θα διδάξει στους συμμετέχοντες βασικούς κόμπους και δημιουργία σειρών, ώστε εύκολα και χωρίς προηγούμενες γνώσεις να μπορούν να φτιάξουν τα καλοκαιρινά και όχι μόνο κολιέ και βραχιόλια, χρησιμοποιώντας παράλληλα χάντρες. Αυτά , ειδικώτερα όσον αφορά τον κύκλο των αρχαρίων. Ο δεύτερος κύκλος απευθύνεται σε προχωρημένους, με σκοπό να εξελίξουν περισσότερο την τεχνική τους.

Την Τετάρτη, 13 Ιουλίου στις 19:00 , η Εκπαιδεύτρια κα. Αγγελική Ζάχου και τα αρμόδια μέλη του ΄΄ΑΡΤΙΟΝ΄΄ θα βρίσκονται στο καφέ ΗΛΙΑΣΤΡΑ στην πλατεία Φρουρίου για να συναντήσουν και να συζητήσουν με τους ενδιαφερόμενους τις λεπτομέρειες του ευχάριστου και δημιουργικού αυτού εργαστηρίου, το οποίο προσφέρει και προοπτικές επαγγελματικής ενασχόλησης.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ