20.5.2024 9:07

"Λουόμενοι": Πρώτη Έκθεση Καθηγητών Εικαστικών στο Οθωμανικό Λουτρό Χίου

Η ΟΜΑΔΑ 13+, μια ομάδα καθηγητών εικαστικών από την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, παρουσιάζει την πρώτη της ομαδική έκθεση με τίτλο "Λουόμενοι". Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο ιστορικό Οθωμανικό Λουτρό στο Κάστρο της Χίου από τις 27 Μαΐου έως τις 16 Ιουνίου.

Στόχος της έκθεσης είναι να αναδείξει το δημιουργικό έργο των εκπαιδευτικών εικαστικών και να το φέρει σε επαφή με τη μαθητική, εκπαιδευτική και ευρύτερη κοινότητα της Χίου. Στην ομάδα συμμετέχουν και εκπαιδευτικοί που διατηρούν ισχυρούς δεσμούς με το νησί, καθώς και εικαστικοί καλλιτέχνες μέλη του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας, δημιουργώντας ένα γόνιμο διάλογο μεταξύ των καλλιτεχνών και εμπλουτίζοντας το εικαστικό τοπίο της Χίου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 27 Μαΐου στις 19:00. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά (εκτός Τρίτης) από τις 8:30 έως τις 15:30, τις ίδιες ώρες και μέρες λειτουργίας του χώρου.

Η ΟΜΑΔΑ 13+ ευχαριστεί θερμά την Εφορία Αρχαιοτήτων Χίου και την Προϊσταμένη κα. Όλγα Βάσση για τη συνεχή στήριξη στο έργο των καλλιτεχνών του νησιού.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ