Την καθιερωμένη της καλλιτεχνική παρουσία έρχεται να επιβεβαιώσει και φέτος η Θεατρική Ομάδα της Π.Ε.Κ.Ε.Β., με την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης «Η Πόλις στον Πάτο», το Σάββατο 31 Μαΐου και την Κυριακή 1 Ιουνίου, στις 20:30, στο κινηματοθέατρο της Ένωσης στον Βροντάδο.
Η παράσταση αποτελείται από τέσσερα μονόπρακτα, βασισμένα σε έργα των Δημήτρη Κεχαΐδη, Νίκου Περέλη, Ρούλας Κοντέα και Μαρίας Παππά, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Βασίλη Παχουνδάκη. Μέσα από το πολυμορφικό αυτό θεατρικό σχήμα, η ομάδα καταπιάνεται με διαφορετικές πτυχές της κοινωνικής και πολιτιστικής πραγματικότητας, συνθέτοντας μια σκηνική εμπειρία που ακροβατεί ανάμεσα στο χιούμορ και την περίσκεψη.
Η Προοδευτική Εκπολιτιστική Κοινωνική Ένωση Βροντάδου (Π.Ε.Κ.Ε.Β.), μέσα από τη διαρκή της στήριξη στον πολιτισμό και τις τέχνες, επιβεβαιώνει την προσήλωσή της στην καλλιτεχνική δημιουργία με επίκεντρο την τοπική κοινωνία. Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο δραστηριοτήτων της Ένωσης, που εδώ και χρόνια αποτελεί θεσμό πολιτισμού για τον Βροντάδο και τη Χίο γενικότερα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ η παράσταση ενδείκνυται για ενήλικο και ώριμο κοινό, λόγω της θεματικής και της δραματουργικής της σύνθεσης.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.