24.5.2016 15:17

Η κρίση των αξιών στη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα από το Διεθνές Κέντρο Παιδείας και Πολιτισμού «ΙΩΝΙΑ»

Το Διεθνές Κέντρο Παιδείας και Πολιτισμού «ΙΩΝΙΑ» με την Περιφερειακή Ενότητα Χίου συνδιοργανώνουν εκδήλωση-διάλεξη του Καθηγητή Φιλοσοφίας  Ανδρέα Μάνου, Ομότιμου Καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και  ιδρυτικού μέλους του Διεθνούς Κέντρου «ΙΩΝΙΑ», με θέμα: «Η κρίση των αξιών στη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016  στις 8 μ.μ. στην αίθουσα "Μιχαήλ Βουρνούς" του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

Σήμερα, σ' έναν κόσμο σύγχυσης και ανασφάλειας, όπου βιώνουμε πιο έντονα από κάθε άλλη φορά την κρίση  αξιών,  άνθρωποι, κυρίως του πνεύματος,    αναλαμβάνουν να εντοπίσουν τα πώς και τα γιατί, να προβάλλουν πρότυπα, να αφυπνίσουν συνειδήσεις. Ένας από τους κύριους στόχους  του Κέντρου, είναι η  προσέλκυση  του κοινού και ιδιαίτερα της νέας γενιάς,  μέσω  της εκπαίδευσης και της Παιδείας, η δημιουργία  διαλόγου και η προώθησή του στην κοινωνία, καθώς και η ανάληψη συλλογικής δράσης με οδηγό τις πανανθρώπινες  κλασικές αξίες αντάμα με τις σύγχρονες  τεχνολογικο-οικονομικές  συνθήκες.

Για  τον  Ανδρέα Μάνο  – γνώριμο και προσφιλή στο χιώτικο κοινό από τη διδασκαλία του στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο ¨Αδαμάντιος Κοραής¨– την Περιφερειακή Ενότητα Χίου και το   Διεθνές Κέντρο Παιδείας και Πολιτισμού «ΙΩΝΙΑ» η παρουσία σας περιποιεί ανείπωτη  τιμή.                    

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ