17.3.2016 14:52

Η Καλλιόπη Λιαδή στο «Γυναικών έγερσις»

Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης  που είναι στις 20 Μαρτίου το Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών θα πραγματοποιήσει ένα τριήμερο αφιέρωμα γεμάτο παραμύθια για δυναμικές γυναίκες, όπως είναι και ο γενικός τίτλος της εκδήλωσης.

 Παλιοί και νέοι παραμυθάδες, δάσκαλοι, μαθητές και φίλοι του «Κέντρου» θα μοιραστούν την αγάπη και τον ενθουσιασμό τους για τα παραμύθια, στο «Σπίτι των Παραμυθιών» ενώ η Χιώτισσα Καλλιόπη Λιαδή θα συμμετέχει στο «Γυναικών έγερσις», το οποίο είναι μια σύνθεση από μύθους και ιστορίες που έχουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες της αρχαιότητας αλλά ταυτόχρονα είναι αυτοτελείς και συνδέονται μεταξύ τους από το νήμα που υποδηλώνει ο τίτλος. 

Η αφήγηση της Καλλιόπης Λιαδή εντάσσεται στα πλαίσια της εκπαίδευσης της στη σχολή Αφηγηματικής Τέχνης και αποτελεί την πρώτη ης αφηγηματική απόπειρα. Αύριο λοιπόν στις 20:30 στο Σπίτι των Παραμυθιών όσοι βρίσκεται στην πρωτεύουσα μπορείτε να την απολαύσετε. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ