27.3.2017 13:03

Η «αδικημένη» χορωδία του Φάρου Βαρβασίου

Η χορωδία είναι το πιο αδικημένο τμήμα του Φάρου Βαρβασίου, σύμφωνα με την πρόεδρο του Γεωργία Χούλη, η οποία υποστηρίζει ότι  η λειτουργία της υπερκαλύπτεται από τη συνεχή δράση των υπόλοιπων τμημάτων. Τα στελέχη της είναι μια δεμένη οικογένεια και ένα καλά δουλεμένο σύνολο που διασκεδάζει με αυτό που κάνει και μεταδίδει την ωραία του διάθεση στους ακροατές της.                                                                                      

Την ομάδα «συντονίζουν» ο μαέστρος και έφορος Β. Χαμέτης, η έφορος του τμήματος Άννα Σιταρά Γλύκα και τα καλά κουρδισμένα «εργαλεία» είναι  οι ερμηνευτές Γιάννης Γιαλούρης, Κυριακή Κοκκαλιάδη, Μαργαρίτα Κωστίδου, Κική Λαβίδα, Κυριακή Μανωλάκη, Κώστας Μεννής, Μαρίνα Μπίστα, Θεανώ Παγιαύλα, Παντελής Παντελάκης, Ειρήνη Σαϊντάνη, Μαρία Σιταρά, Άννα Στράντζαλη, Δέσποινα Τζιώτου Ιωαννίδου, Ισιδώρα Ψύλλου Βαβυλουσάκη, Ευτυχία Γιαλούρη, Ελένη Κατσαφάρου και Ξένη Φύλλα. Κάθε Πέμπτη  «προβάρουν» το ρεπερτόριο τους και ανά τακτά χρονικά διαστήματα συμμετέχουν σε εκδηλώσεις  που τους καλούν ή οργανώνει ο Φάρος.

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ