11.7.2016 11:53

Χίος και Θάλασσα στο ίδρυμα « Μαρία Τσάκος»

Η φιλία της με τον Χιώτη ναυτικό Γιάννη Καντάλη και η αγάπη της για το νησί την ώθησαν να αποτυπώσει με την τεχνική της πένας με σινική μελάνη σειρά έργων με τοπία του νησιού. Η Ροζαλί  Άλβες από την Βραζιλία παρουσίασε για πρώτη φορά έργα της στο νησί μας  το 2013 σε μία έκθεση που διοργάνωσε η Εθελοντική Ομάδα Δράσης   «Το Κάστρο της Χίου, Ένας Χαμένος Παράδεισος» και την αμέσως επόμενη χρονιά(2014) εκθέσεις της φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο Ελληνικό Κάστρο  και στα Σπήλια στα άνω Καρδάμυλα.

Φέτος στα πλαίσια της Ναυτικής Εβδομάδας, η Ροζαλί Άλβες παρουσιάζει στο Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» έκθεση με θέμα «Χίος και θάλασσα».

Ο εκπρόσωπος της καλλιτέχνιδος Γιάννης Κανταλής μιλώντας στον «π» επισήμανε ότι η έκθεση θα εγκαινιαστεί την Τρίτη 12 Ιουλίου και περιλαμβάνει υδατογραφίες, πένα με σινική μελάνη, ακρυλικό σε καμβά και παστέλ. « Η Ροζαλί είναι απόφοιτη του τμήματος Εικαστικών Τεχνών και έχει βραβευτεί πολλές φορές σε διάφορους διαγωνισμούς για τα έργα της. Η έκθεση θα εγκαινιαστεί αύριο και θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουλίου. Θα λειτουργεί καθημερινά από τις 09:00 μέχρι τις 17:00» κατέληξε ο κ. Κανταλής.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ