15.3.2017 13:27

Ισ. Χαλιωρής, ο ποιητής επιχειρηματίας

«Ποίηση mp» ονομάζεται η εκδήλωση που παρουσιάζουν στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ  την  Τρίτη 21  Μαρτίου Παγκόσμια  Ημέρα Ποίησης,  ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Χίου και ο Σύλλογος φιλολόγων Χίου.                                                                                                                                    Απαντώντας στο ερώτημα αν οι ποιοτικές   δράσεις που διοργανώνει στο συγκεκριμένο   χώρο είναι επικερδείς, ο Ισίδωρος Χαλιωρής  αποκαλύπτει τη φιλοσοφία του.

«Στόχος είναι το οικονομικό  αποτέλεσμα  να μην είναι ζημιογόνο και το ποιοτικό να έχει τα χαρακτηριστικά της ανάδειξης των αξιών της μουσικής, των στιχουργημάτων, της ανθρώπινης υπόστασης και της  παρεϊστικης  επαφής  με συμμετοχικότητα και σεβασμό από όλους για όλα. Στο μεγάλο χώρο η απόλαυση  μετατρέπεται σε κατασκευασμένο  «πλαστικό» γλέντι «πρώτο τραπέζι πίστα /σκούπα. Αυτό δεν με εκφράζει και δεν με αφορά».

Σύντομα όμως αναμένονται εκπλήξεις και στο θέμα του περιβάλλοντος χώρου                                                                                                                                                                 Μην ξεχνάμε ότι  ταυτόχρονα με την επιχειρηματική του δράση ο Ισίδωρος είναι συγγραφέας  και  στιχουργός

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ