29.3.2016 9:10

Επίσκεψη του 2ου ΓΕΛ Χίου στα Οθωμανικά Μνημεία της Χίου

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου Γενικού Λυκείου Χίου είχαν την ευκαιρία την παραμονή της 25ης Μαρτίου συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους να επισκεφτούν τα σημαντικότερα οθωμανικά μνημεία της πόλης μας (το Μετζιτιέ τζαμί, τα Οθωμανικά λουτρά, το Οσμανιέ τζαμί, τη Σκοτεινή φυλακή, το Παλατάκι του Ιουστινιάνη και το Εσκί Τζαμί) και να ξεναγηθούν σε αυτά με τη βοήθεια των φιλολόγων της σχολικής τους μονάδας.

Σε ανακοίνωσή του η διεύθυνση του 2ου ΓΕΛ Χίου ευχαριστεί την Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων που εδρεύει στη Χίο, κυρία Βάσση Όλγα, για την ικανοποίηση του αιτήματος που της υπεβλήθη από τη σχολική μονάδα, το προσωπικό της Εφορείας Αρχαιοτήτων που συνέβαλε στην επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος, το εκπαιδευτικό προσωπικό του 2ου ΓΕΛ Χίου και τον αξιαγάπητο Ιάκωβο Μπριλή για την ανιδιοτελή προσφορά του.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ