2.8.2020 1:20

Ένα φεστιβάλ για… χειροκρότημα [vid]

Συγκίνησε, ταξίδεψε και προσέφερε πραγματικό πολιτισμό το 4ο Φεστιβάλ «Μούσα Ελληνική»

Την αναγκαιότητα να στηριχθεί ακόμη περισσότερο με κάθε τρόπο και μέσο το Φεστιβάλ «Μούσα Ελληνική», ανέδειξε η φετινή του εβδομαδιαία δράση, που παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε η πανδημία κατάφερε να ξεχωρίσει και να γράψει μία ξεχωριστή ιστορία στα τοπικά πολιτιστικά δρώμενα.

Το 4ο Φεστιβάλ Σύγχρονης Ελληνικής Μουσικής, που έριξε αυλαία το βράδυ του Σαββάτου με μία μοναδική συναυλία – αφιέρωμα στον Μάνο Χατζηδάκι, χάρισε στο κοινό της Χίου ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα.

Κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας δράσης του, πραγματοποιήθηκαν συναυλίες και εκδηλώσεις αφιερωμένες στο λόγιο τραγούδι, στο δημοφιλές τραγούδι, στη Βυζαντινή υμνογραφία, στο αρχαίο θέατρο, στον πειραματισμό.

Παράλληλα πραγματοποίησε διαλέξεις αλλά και εκπαιδευτικά προγράμματα και μαθήματα για μικρά παιδιά και νέους μουσικούς των Ωδείων και του Μουσικού Σχολείου .

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ