22.3.2016 15:27

Έκθεση χειροποίητων έργων τέχνης

Επτά Χιώτισσες καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις σε μία έκθεση χειροποίητων έργων τέχνης που θα πραγματοποιηθεί στο Ομήρειο από τις 2-16 Απρίλιου και μέρος των εσόδων από την πώληση των λαμπάδων αλλά και άλλων έργων θα διατεθεί στο Γηροκομείο Χίου «Ζωρζής Μιχαληνός» προς ανακούφιση των τροφίμων και των ανθρώπων που υποφέρουν από άνια.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 2 Απριλίου στις 19:00 στο Ομήρειο.

Οι δημιουργοί που συμμετέχουν είναι:  Ειρήνη Ανδριώτη (Χειροποίητα κοσμήματα με πηλό και σύρμα), Ειρήνη Αποστολίδου (Εικονογραφίες, κόσμημα, felt, μεικτές τεχνικές), Θέκλα Αργυρούδη (μελισσοδημιουργίες και διακοσμητικές κατασκευές), Κουτσουράδη Μαρία (τσάντες από πλαστικοποιημένο χαρτί), Mάρθα Λεοντάρα (Κόσμημα από ασήμι, χρυσό και μικτά υλικά), Μαρίνα και Μαρία Παναγιωτάκη ''Θεία & Ανηψιά''(φυτικά καλλυντικά & αρωματικά κεριά), Φρατζέσκα Ρέγκου-Μποναφάτσου (κοσμήματα με ημιπολύτιμες λίθους και ορυκτά).

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ