5.9.2016 13:40

Έκθεση φωτογραφίας στο Γυμνάσιο της Βολισσού

Εγκαινιάζεται τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στο Γυμνάσιο της Βολισσού, η μαθητική έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Αφηγήσεις από φως, νερό και πέτρα».

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν τα έργα των μαθητριών που απέσπασαν τα 3 βραβεία και τους 3 επαίνους, καθώς και τα περισσότερα από τα έργα των μαθητών και μαθητριών που συμμετείχαν στον ομώνυμο μαθητικό διαγωνισμό, ο οποίος διοργανώθηκε το σχολικό έτος 2015-2016 από το Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Βολισσού «Μιχάλης Παπαμαύρος» και τον Τομέα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου

 Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, στις 10 το πρωί, αμέσως μετά τον Αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων. 

 Η έκθεση θα είναι ανοικτή τις ώρες λειτουργίας του σχολείου, καθώς και τις απογευματινές ώρες (πλην Τρίτης και Σαββάτου), από τις 19.00 μέχρι τις 21.00, μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος Νοεμβρίου 2016, οι επισκέψεις θα πραγματοποιούνται, κατόπιν συνεννόησης με το Γραφείο του Γυμνασίου (τηλ. 2274021207).

  Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός «Αφηγήσεις από φως, νερό και πέτρα» είχε διοργανωθεί, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 60 χρόνων λειτουργίας του σχολείου και 50 χρόνων από την ανεξαρτητοποίησή του.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ