9.1.2017 13:03

Εκλογικός μήνας ο Ιανουάριος για τους Χίους Κηφισιάς

Μήνας διασκέδασης, ψυχαγωγίας αλλά και εκλογών για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου θα είναι ο Ιανουάριος για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου Χίων Κηφισιάς. Το πρόγραμμα των επισκέψεων τους σε μουσικούς και θεατρικούς χώρους της πρωτεύουσας ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή 8 Ιανουαρίου με μία ανεπανάληπτη βραδιά στον Γιάννη Πάριο, συνεχίζεται την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου με την απολαυστική θεατρική παράσταση «δεύτερη φωνή» με πρωταγωνίστρια τη Νένα Μεντή, ακολουθούν δυο ακόμη θεατρικές παραστάσεις, μία βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής, παρακολούθηση της μουσικής παράστασης της Μαρινέλλας και του Ζαχαράτου, επίσκεψη στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τέλος ο Ιανουάριος ολοκληρώνεται με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου στις 29του μήνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του συλλόγου Χίων Κηφισιάς έχει ως εξής:

  Παρασκευή 13 Ιανουαρίου: Θέατρο αποθήκη, στου Ψυρί. Στη θεατρική παράσταση  «Δεύτερη Φωνή» με τη Νένα Μεντή.

 Κυριακή 15 Ιανουαρίου, Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης, παράσταση   «Φοβάσαι» με τον Νίκο Ψαρά.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου, εκδήλωση   στην Αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του Μεγάρου Μουσικής, με θέμα: Αρχαίο θέατρο Αχαρνών: «10 χρόνια από την αποκάλυψη ενός σπουδαίου μνημείου». Θα μιλήσουν: οι: Λαζαρίδου Αναστασία,. Μαρία Πλάτωνος – Γιώτα και  Βασίλειος Λαμπρινουδάκης. Θα ακολουθήσει θεατρικό αναλόγιο.

 Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, Μαρινέλλα - Ζαχαράτος, στο Παλλάς.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος,

Κυριακή 29 Ιανουαρίου κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας , στο ξενοδοχείο Θεοξένια, στο Κεφαλάρι, στη 13.00. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο  Ομότιμος Καθηγητής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών,  Βασίλης Λαμπρινουδάκης. Τον Καθηγητή θα παρουσιάσει η Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών, Ευαγγελία Μπουρνιά. Στο τέλος θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ