11.7.2016 14:33

Δυναμικά ετοιμάζεται η Χίος για το Φεστιβάλ Χορών στο νησί της Μαστίχας

Το 2ο φεστιβάλ  Παραδοσιακών Χορών , θα φιλοξενήσει το νησί της μαστίχας στις 7 και 8 του Σεπτέμβρη,  το οποίο διοργανώνεται από τον  Πολιτιστικό Σύλλογο Διατήρησης Πολιτιστικής Κληρονομίας «Χίοι εν Χορώ»  σε συνεργασία με  την Περιφερειακή Ενότητα Χίου .

Τα χορευτικά συγκροτήματα θα καταφθάσουν στο καταπράσινο νησί της Χίου από τα λιμάνια του Πειραιά και της Καβάλας. Για την παραμονή των χορευτών έχουν προγραμματιστεί μοναδικές εκδρομές με ξεναγήσεις, ποδηλατοδρομίες, σεμινάρια και ανοιχτές πρόβες στη Βόρεια και Νότια Χίο, στα πανέμορφα χωριά της Μυροβόλου και κολύμπι στις ξεχωριστές παραλίες του νησιού. 

Οι αιτήσεις συμμετοχής για τα χορευτικά συγκροτήματα που θέλουν να λάβουν μέρος στη μεγάλη γιορτή του νησιού θα είναι ανοιχτές για λίγο χρονικό διάστημα ακόμα,  έως εξαντλήσεως των περιορισμένων θέσεων. 

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το  www.dancechios.gr  ή να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες εδώ:  dancechiosgr@gmail.com ή 6976187007.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ