Πολιτισμός

5/7/16 15:44

τελ. ενημ.: 5/7/16 15:44

Δημιουργία και χαρά στο « Πέτρα –Ψαλίδι-Χαρτί» στην Καλλιμασιά

ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΜΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥΣ

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το βιβλιοπωλείο «Πέτρα ψαλίδι χαρτί» στην Καλλιμασιά διοργανώνει ένα δημιουργικό καλοκαίρι για μικρούς και μεγάλους με την βοήθεια σπουδαίων ντόπιων καλλιτεχνών.

Αγγελική Μουζήθρα, Βέρα Μαυρίκη και  Σοφία Καμπούρη ενώνουν τις δυνάμεις τους και τις ιδιαίτερες εμπνεύσεις τους και είναι έτοιμες να μας μυήσουν στα μυστικά της τέχνης.

Η Βέρα Μαυρίκη κάθε Δευτέρα 19:00-21:00,  παρέα με το ακορντεόν  της θα διαβάζει παραμύθια και θα φτιάχνει κατασκευές μαζί με τους μικρούς της φίλους. 

Η Σοφία Καμπούρη κάθε Πέμπτη 19:00-21:00 θα μας δείχνει τρόπους να κατασκευάζουμε μόνες μας  πράγματα ενώ η Αγγελική Μουζήθρα κάθε Παρασκευή (19:00-21:00) θα μετατρέπει άχρηστα υλικά σε χρήσιμα.  

Παράλληλα η Βάσω Κρητάκη θα μας ανοίξει την όρεξη με τα κουζινομαγειρέματα ενώ σε συνεργασία με το ΑΡΤΙΟΝ και τοπικούς καλλιτέχνες  θα διοργανώνονται καθόλη την διάρκεια του καλοκαιριού βραδιές ποίησης, μουσικής,  χορού, εκθέσεων ζωγραφικής, φωτογραφίας, παραστάσεων Καραγκιόζη, graffiti  και street art   καθώς και διάφοροι διαγωνισμοί.

Όλα τα εργαστήρια και οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον αύλειο χώρο του Βιβλιοπωλείου «Πέτρα Ψαλίδι Χαρτί». 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση