8.6.2017 12:50

7 χρόνια επιτυχίας και χαράς για το τμήμα Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής του ΒΑΟΛ

ΡΥΘΜΟΣ-ΚΙΝΗΣΗ –ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΟΛ

Όταν  χρόνια πριν ξεκινούσε δειλά δειλά τις πρώτες της προπονήσεις με τα κορίτσια της Ρυθμικής και Ενόργανης του ΒΑΟΛ σίγουρα δεν ανέμενε ότι μία επταετία αργότερα θα κατόρθωνε να δημιουργήσει μία από τις μεγαλύτερες(αν όχι η μεγαλύτερη) και δυναμικότερες ομάδες Ρυθμικής και Ενόργανης γυμναστικής ς στο νησί.

Χθες ήταν η μέρα η δική της και των «παιδιών» της όπως αρέσκεται να λέει η ίδια και η πάντα δυναμική Άσπα Συρρή μαζί με την συνεργάτης της Κατερίνα Παναγοπούλου και την βοηθό τους Ιωάννα Τσουκάρη, απόλαυσαν το αποτέλεσμα της δουλειάς τους, νοιώθοντας υπερηφάνεια και συγκίνηση για τα κορίτσια τους. Τα χαμόγελα και οι χαρούμενες φατσούλες των παιδιών που συμμετείχαν στα προγράμματα αποτέλεσαν το καλύτερο ίσως δώρο για τις προπονήτριες, που με κέφι και χαρά, χρόνια τώρα μεταδίδουν  τις γνώσεις τους στα παιδιά.

Εκατό και πλέον κορίτσια επί σκηνής ηλικίας από 3,5 μέχρι 12 ετών χόρεψαν με τη ψυχή τους προσφέροντας ένα εξαιρετικό θέαμα στο κατάμεστο από κόσμο Κλειστό Γυμναστήριο της Χίου. Με άψογο συγχρονισμό και απίστευτο ρυθμό εκτέλεσαν άρτια τα χορευτικά τους  , καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκομένους και ενθουσίασαν τις δασκάλες τους. Ικανοποιημένα από το αποτέλεσμα και χαρούμενα από τη συμμετοχής τους στις επιδείξεις αποχαιρέτησαν το κοινό και έδωσαν ραντεβού το Σεπτέμβριο για νέες χορογραφίες

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ