10.8.2016 10:21

1ο νεανικό φεστιβάλ στον Βοτανικό Κήπο

Στο Βοτανικό Κήπο θα πραγματοποιήσει τις καλοκαιρινές του εκδηλώσεις ο σύλλογος ΜΕΑΣ Νενήτων Βοκαριά με στόχο την γνωριμία του κοινού με τον Βοτανικό Κήπο του Αιγαίου.

Το πρώτο λοιπόν νεανικό φεστιβάλ ξεκινάει αύριο και τα μέλη του συλλόγου ευελπιστούν ότι ο Βοτανικός Κήπος θα φιλοξενήσει στο μέλλον σπουδαία πολιτιστικά γεγονότα του κοινού.

 

. Μέσα από το αυτό το πρωτοποριακό, για τα δεδομένα της Χίου, φεστιβάλ επιδιώκεται να αναδειχθεί η σχέση των νέων με τη μουσική και η ευεργετική της επίδραση. Παρουσιαστής και συντονιστής του εγχειρήματος είναι ο Νίκος Ισίδωρος (nuevo).  Στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ συμπεριλαμβάνεται  και έκθεση φωτογραφίας  απο Βέλγο φωτογράφο,ο οποίος εργάζεται σε πολιτιστικό κέντρο στο  Βέλγιο και θα πραγματοποιήσει και εργαστήρι φωτογραφίας (Σάββατο 17.00-20.00). Αυτό γίνεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος reccord, που ερευνά τις μορφές συμμετοχικότητας των πολιτιστικών κέντρων με τη Βοκαριά να είναι η μοναδική ελληνική συμμετοχή. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα ανακοινωθούν τον Μάιο του 2017 στο διεθνές συνέδριο στην πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης, στο Άαρχους της Δανίας.

Το Σάββατο ακόμα τα παιδιά των εργαστηρίων του συλλόγου μας θα παρουσιάσουν χορούς μοντέρνους και παραδοσιακούς.

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ