10.1.2018 9:52

Ξεκίνησε ανεμπόδιστα η μεταφορά οικίσκων προς τη ΒΙΑΛ

Στον ύπνο επιχείρησε και έπιασε τους Χαλκούσους η κυβέρνηση, καθώς από το πρώτο πρωινό φως της μέρας έχει ξεκινήσει επιχείρηση μεταφοράς των προκάτ οικίσκων από το στρατόπεδο του Χαλκειούς στη ΒΙΑΛ.

Παράνομα και χωρίς καμία δικαιολογία αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει τους δρόμους σε δύο σημεία, προκειμένου να απαγορευθεί η διέλευση οχημάτων που θα παρεμποδίσουν την κίνηση των φορτηγών σε δύο σημεία: κοντά στη βρύση που βρίσκεται δίπλα στη ΒΙΑΛ και στο δρόμο που βρίσκεται στην πίσω πύλη του στρατοπέδου. Δυο διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται στην περιοχή … δια πάν ενδεχόμενο.

Αυτή την ώρα ελάχιστοι κάτοικοι του Χαλκειούς βρίσκονται πεζοί στην περιοχή, ενώ μόλις πριν λίγα λεπτά ενημερώθηκε και κατέφθασε ο πρόεδρος του χωριού Κ. Φουτράκης.

Στη ΒΙΑΛ έχει προς το παρόν μεταφερθεί άγνωστος αριθμός προκατασκευασμένων οικίσκων και το ερώτημα είναι αν η εντολή είναι να μεταφερθεί το σύνολο τους κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ