3.11.2023 12:04

Βουλευτική κόντρα φέρνει η πρωτοβουλία Μιχαηλίδη για το αεροδρόμιο Χίου – Βίντεο

Σταύρος Μιχαηλίδης - «Ο κ. Μηταράκης κλήθηκε αλλά θεώρησε ότι δεν υπάρχει θέμα στο έργο της επέκτασης και αναβάθμισης» | Νότης Μηταράκης: «Εμείς θα τον καλέσουμε στα εγκαίνια»

Σε κόντρα μεταξύ των δύο βουλευτών Χίου, Νότη Μηταράκη και Σταύρου Μιχαηλίδη, οδήγησε η πρωτοβουλία του τελευταίου να προκαλέσει σύσκεψη την 11η Νοεμβρίου με τη συμμετοχή του νέου Δημάρχου Χίου Γιάννη Μαλαφή και του επανεκλεγμένου Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη, σχετικά με τα έργα του αεροδρομίου της Χίου.

Οι καθυστερήσεις στην εκτέλεση του έργου καθώς και τα όσα κατήγγειλε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σταύρος Μιχαηλίδης, σχετικά με την τροποποίηση του αρχικού master plan του αεροδρομίου, θα βρεθούν στο επίκεντρο σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα της επετείου για την απελευθέρωση της Χίου από τον Οθωμανικό ζυγό.

Όπως εξήγησε ο κ. Μιχαηλίδης, στη σύσκεψη έχει κληθεί και ο έτερος Βουλευτής της Χίου, με τον Νότη Μηταράκη- κατά τα λεγόμενα Μιχαηλίδη- να απαξιώνει την πρωτοβουλία λέγοντας ότι όλα βαίνουν καλώς στο έργο της επέκτασης και αναβάθμισης του αεροδρομίου και συνεπώς δεν υπάρχει λόγος σύσκεψης.

«Εμείς θα τον καλέσουμε στα εγκαίνια»

Στον αντίποδα ο κυβερνητικός Βουλευτής Νότης Μηταράκης, αφού επεσήμανε ότι τα μεγάλα έργα στη Χίο απαιτούν σχέδιο, σκληρή δουλειά και συνεχή παρακολούθηση, δήλωσε ότι ουδέποτε έλαβε πρόσκληση για συμμετοχή σε σύσκεψη για το αεροδρόμιο, προσθέτοντας ότι αν καλούνταν θα συμμετείχε.

Απάντησε δε στον Σταύρο Μιχαηλίδη, ότι ανεξάρτητα από το αν θα τον καλέσει στη σύσκεψη που προκαλεί ή όχι, η κυβέρνηση και ο ίδιος θα τον καλέσουν στα εγκαίνια του αεροδρομίου.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ