5.7.2019 22:39

Το μήνυμα του Γιώργου Αμέντα για τις εκλογές της Κυριακής

Αγαπητοί συμπολίτες, Χιώτισσες και Χιώτες,

η προεκλογική περίοδος σιγά σιγά οδεύει προς την ολοκλήρωσή της.

Οι τελευταίες αυτές μέρες που απομένουν είναι και οι πλέον κρίσιμες.
Προοδευτικοί πολίτες της Χίου, είστε εσείς αυτοί που πάντα στεκόσασταν κοντά στις προσπάθειες της μεγάλης  δημοκρατικής παράταξης!

Της παράταξης εκείνης που οδήγησε στον εκδημοκρατισμό της χώρας μας, που έδωσε περιεχόμενο και ποιότητα στην καθημερινότητα των ανθρώπων της μεσαίας τάξης, που θεμελίωσε το Κοινωνικό Κράτος, που ποτέ δε λογάριασε το πολιτικό κόστος μπροστά στο καλό του κοινωνικού συνόλου!
Καλείστε την Κυριακή να επιλέξετε τους επόμενους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του νησιού.

Καλείστε την Κυριακή να τιμωρήσετε τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και συνάμα να γυρίστε την πλάτη στην ανεξέλεγκτη και αντιλαϊκή πολιτική που η ΝΔ σκοπεύει να εφαρμόσει.
Πρώτα απ’ όλα όμως η ψήφος σας πρέπει να έχει θετικό περιεχόμενο.

Το Κίνημα Αλλαγής/ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με πλήρες σχέδιο για την επόμενη μέρα ( ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑ). Με όραμα για μια καλύτερη κοινωνία. Για μια Χίο που θα γνωρίσει ανάπτυξη σε όλους τους τομείς (τουρισμό, αγροτική οικονομία, υποδομές, αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο). Για μια Χίο που θα δει τα νέα παιδιά της να επιστρέφουν γιατί θα έχουμε δημιουργήσει τις προοπτικές για κάτι τέτοιο.

Η ενεργητικότητα ,η επιθυμία  συνεννόησης και διαλόγου,  η όρεξη για δουλειά, η διεκδικητική διάθεση, ο σεβασμός στον άνθρωπο, αποτελούν σημείο αναφοράς της πολιτικής μου και εγγύηση ότι από την επόμενη μέρα των εκλογών θα είμαι στην πρώτη γραμμή των αγώνων για μια  Χίο καλύτερη.

Δημοκρατικοί συμπολίτες, ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά σας δεν σας είναι τελείως άγνωστος. Είναι ο ίδιος εκείνος δρόμος που βαδίσατε χρόνια και χρόνια δημιουργώντας ένα δημοκρατικό πλειοψηφικό ρεύμα για το νησί και την πατρίδα.
Την Κυριακή στις 7 του Ιούλη είναι στο χέρι σας  να τον ξαναπερπατήσετε! Είναι στο χέρι σας να επιστρέψει η λογική σ’ αυτό τον τόπο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ