18.4.2022 15:20

"Το ΚΚΕ στηρίζει τα δίκαια αιτήματα της ΠΕΣ ΝΑΤ στη Χίο απέναντι στις υποσχέσεις και τον εμπαιγμό"

Ανακοίνωση της ΤΕ Χίου του ΚΚΕ

Το ΚΚΕ στέκεται σταθερά στο πλευρό των Συνταξιούχων Ναυτικών. Στηρίζουμε το δίκαιο αίτημα των Σωματείων ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου, των Συνταξιούχων Ναυτικών του Βροντάδου και της Συκιάδας για τη στελέχωση με μόνιμους γιατρούς στον πρώην Οίκο Ναύτου Χίου.

Οι εκάστοτε ψεύτικες υποσχέσεις πότε της ΝΔ και πότε του ΣΥΡΙΖΑ, για την υλοποίηση αυτού του αιτήματος, χρονίζουν και κρατούν χιλιάδες εν ενεργεία και συνταξιούχους ναυτικούς και τις οικογένειές τους σε ομηρεία. Είναι απαράδεκτο, από το Σεπτέμβρη του 2021 που το ΚΚΕ είχε και πάλι αναδείξει το συγκεκριμένο θέμα στη Βουλή, να βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο!

Οι συνταξιούχοι Ναυτικοί ζητούν το αυτονόητο και μάλιστα σε συνθήκες που η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στο νησί είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Η ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη, είναι ανάγκη να είναι πλήρης με κάλυψη των σύγχρονων αναγκών και δυνατοτήτων στην υγεία.

Από την πείρα τους, φαίνεται πως δεν μπορούν να έχουν καμιά εμπιστοσύνη στα Κόμματα που κυβέρνησαν και υλοποίησαν κατά γράμμα την πολιτική της υποβάθμισης και εμπορευματοποίησης της δημόσιας υγείας. Αυτή η πείρα οδηγεί στο συμπέρασμα ότι για τα προβλήματα μόνος δρόμος είναι αυτός της κλιμάκωσης του αγώνα τους. Το ΚΚΕ θα βρίσκεται όπως πάντα στο πλευρό τους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ