31.10.2022 14:33

Το Κέντρο Υγείας Χίου εκφυλίζεται σε αγροτικό ιατρείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Για εκφυλισμό του Κέντρου Υγείας Χίου και μετατροπής του σε αγροτικό ιατρείο μέσω της αποστελέχωσης, έκανε λόγο ο Βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, λέγοντας ότι πλέον τοποθετείται ανάμεσα στα αγροτικά ιατρεία των απομακρυσμένων χωριών του νησιού.

"Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, βυθισμένη στα σκάνδαλα των υποκλοπών και στην καταλήστευση του δημοσίου χρήματος, συνεχίζει την καταστροφική πολιτική της και στον χώρο της δημόσιας υγείας. Η φωνή αγωνίας του Κέντρου Υγείας Χίου για την αποψίλωσή του από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και οι διαμαρτυρίες πολλών φορέων του νησιού μας αφήνουν ασυγκίνητη την κυβέρνηση, που κλείνει έτσι το μάτι στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα. Το Κέντρο Υγείας Χίου, βασικός πυλώνας της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του τόπου μας, οδηγείται σε πλήρη εκφυλισμό και απαξίωση. Σε λίγο θα λειτουργεί ως αγροτικό ιατρείο απομακρυσμένου χωριού. 

Η άμεση πρόσληψη ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού, με την παράλληλη καθιέρωση κινήτρων για τις προσλήψεις αυτές, αποτελεί για μας κύριας ανάγκης προτεραιότητα αλλά και δέσμευσή μας. Η διεφθαρμένη και επικίνδυνη Κυβέρνηση της ΝΔ πρέπει να φύγει άμεσα", ανέφερε ο κ. Μιχαηλίδης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ