19.7.2017 10:59

Ας θυμηθούν ποιοι εμπόδισαν την επισκευή της Κλινικής

Ευθύνες στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ επιρρίπτει ο πρώην διοικητής του «Σκυλίτσειου» Γιώργος Επιτροπάκης με επιστολή του, αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στην Παθολογική Κλινική.

Ο κ. Επιτροπάκης υπενθυμίζει ότι ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός που ανέκοψε τις πρωτοβουλίες επισκευής της Κλινικής μέσω δωρεάς, με τα γνωστά σήμερα αποτελέσματα. Στην επιστολή του αναφέρει:

«H χθεσινή κατάρρευση της οροφής  της Παθολογικής Κλινικής αλλά και η γενικότερη  άθλια κατάσταση της ,αναδεικνύουν τις τεράστιες ευθύνες της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τόσο σε τοπικό όσο και σε επίπεδο υπουργείου υγείας, οι οποίοι εμφορούμενοι από την δέσμια ιδεοληψία τους, αλλά κυρίως μικροψυχία τους ανέκοψαν πριν δυο χρόνια την δρομολογηθείσα ανακαίνηση της Παθολογικής,  καταδικάζοντας ασθενείς, εργαζόμενους και συνοδούς να βιώνουν σε ένα άθλιο περιβάλλον. Οι ευθύνες είναι μεγάλες και όσοι έχουν στοιχειώδη ευθιξία πρέπει να πράξουν τα ανάλογα...», δηλώνει χαρακτηριστικά.  

                                                                                           

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ