19.11.2018 11:38

Θα φρενάρει το στόχο η παρορμητικότητα του πρωτάρη;

Νέα δεδομένα στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. δημιουργεί η δημοσιοποιημένη πια πρόθεση του Απ. Πίττα να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Κυρ. Μητσοτάκη για το σχηματισμό του ψηφοδελτίου της Χίου.

Ο νεαρός Βρονταδούσης καθηγητής έχει όλο το «πακέτο» του ιδανικού υποψηφίου σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ηλικιακά … κελεπούρι, ρίχνει αισθητά το μέσο ηλικιακό όρο των υποψηφίων. Βιογραφικό με σπουδές ετών. Κοινωνικό εκτόπισμα ελέω κληρονομικότητας. Φρεσκάδα ως πρωτοεμφανιζόμενο πρόσωπο. Το στοιχείο της έκπληξης.

Υπάρχει κάτι ικανό να σταθεί εμπόδιο; Η παρορμητικότητα του ίδιου του Απόστολου. Στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίζεται ως ο λυτρωτής του πολιτικού συστήματος από τη διαφθορά, την ώρα που σφοδρή του επιθυμία είναι να … πιάσει στασίδι στο ίδιο πολιτικό σύστημα.

Πρόσωπα με εμπειρία στις διεργασίες κατάρτισης ψηφοδελτίων επισημαίνουν ότι το πολιτικό κατεστημένο – και της Ν.Δ. – ενοχλείται από πρόσωπα  που εμφανίζονται ως πολέμιοι του ίδιου του πολιτικού κατεστημένου. Ουσιαστικά δηλαδή ο Απόστολος βάζει, άθελα του, ο ίδιος εμπόδια στο στόχο του. Θα αντιληφθεί εγκαίρως ότι τα κάστρα δεν πέφτουν με γιουρούσια παρορμητικότητας αλλά με στρατηγικές που χρίζουν καλύτερης πολιτικής επεξεργασίας;

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ