Πολιτική

19/11/18 11:38

τελ. ενημ.: 19/11/18 11:41

Θα φρενάρει το στόχο η παρορμητικότητα του πρωτάρη;

Νέα δεδομένα στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. δημιουργεί η δημοσιοποιημένη πια πρόθεση του Απ. Πίττα να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Κυρ. Μητσοτάκη για το σχηματισμό του ψηφοδελτίου της Χίου.

Ο νεαρός Βρονταδούσης καθηγητής έχει όλο το «πακέτο» του ιδανικού υποψηφίου σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ηλικιακά … κελεπούρι, ρίχνει αισθητά το μέσο ηλικιακό όρο των υποψηφίων. Βιογραφικό με σπουδές ετών. Κοινωνικό εκτόπισμα ελέω κληρονομικότητας. Φρεσκάδα ως πρωτοεμφανιζόμενο πρόσωπο. Το στοιχείο της έκπληξης.

Υπάρχει κάτι ικανό να σταθεί εμπόδιο; Η παρορμητικότητα του ίδιου του Απόστολου. Στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίζεται ως ο λυτρωτής του πολιτικού συστήματος από τη διαφθορά, την ώρα που σφοδρή του επιθυμία είναι να … πιάσει στασίδι στο ίδιο πολιτικό σύστημα.

Πρόσωπα με εμπειρία στις διεργασίες κατάρτισης ψηφοδελτίων επισημαίνουν ότι το πολιτικό κατεστημένο – και της Ν.Δ. – ενοχλείται από πρόσωπα  που εμφανίζονται ως πολέμιοι του ίδιου του πολιτικού κατεστημένου. Ουσιαστικά δηλαδή ο Απόστολος βάζει, άθελα του, ο ίδιος εμπόδια στο στόχο του. Θα αντιληφθεί εγκαίρως ότι τα κάστρα δεν πέφτουν με γιουρούσια παρορμητικότητας αλλά με στρατηγικές που χρίζουν καλύτερης πολιτικής επεξεργασίας;

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση