Πολιτική

27/9/17 16:37

τελ. ενημ.: 27/9/17 16:37

«Τα μνημόνια έχουν την υπογραφή του Νότη Μηταράκη»

Τα βέλη του κατά του «γαλάζιου» Βουλευτή Νότη Μηταράκη με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, εξαπολύει μέσα από ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, κάνοντας λόγο για κάλπικη αντιπαράθεση μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά αναφέρει: «Η κάλπικη αντιπαράθεση του βουλευτή της ΝΔ με την κυβέρνηση και την πολιτική της δεν μπορεί να κρύψει ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ από κοινού ψηφίζουν και υλοποιούν όλους τους αντιλαϊκούς νόμους που ζει στο πετσί του ο ελληνικός λαός. Η αγωνία της ΝΔ να ανριπαρατεθει με την κυβέρνηση μεγαλώνει για να κρυφτεί η στρατηγική τους ταύτιση.

Τα μνημόνια άλλωστε έχουν την υπογραφή και του ίδιου του κ. Μηταράκη, την ίδια ώρα που "έβγαινε στα κάγκελα" για να μην καταργηθεί η έκπτωση του ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου!

Τα "χιλιομασημένα" λόγια περί ανάπτυξης, επενδύσεων, θέσεων εργασίας κλπ δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι στόχοι του κεφαλαίου που γεννούν την κρίση με τις τραγικές συνέπειές της. Aνάπτυξη για τους επιχειρηματικούς ομίλους και λαϊκά δικαιώματα δεν συμβιβάζονται, κι ας μην κοροϊδεύουν.

Οι Χιώτες και οι Χιωτισσες έχουν συμφέρον με τον αγώνα τους δίπλα στο ΚΚΕ να ανατρέψουν αυτές τις πολιτικές που δεν θα έχουν τέλος. Εκτός των άλλων κυοφορουν και επικίνδυνα πολεμικά σχέδια στα οποία μπλέκουν τη χώρα μας ο ΣΥΡΙΖΑ με τη στήριξη της ΝΔ μαζί με τα άλλα κόμματα του συστήματος».

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση